2012. február 23., csütörtök

!! thinkpad r31 retro notebook eladó (18) ! - Jelenlegi ára: 13 000 Ft .

Kedves licitáló, csak akkor licitáljon, ha utána át is kívánja venni a licitált terméket, ha ön nyer!!!!! Kérem olvassa el figyelmesen a termékleírást, ha ott nem talál meg minden információt, akkor kérdezzen!!!!
Licit tárgya: Ibm thinkpad r31
Processzor: Intel celeron 1200 mhz
Memória: 128mb
Merevlemez: nincs (pata kell bele)
Optika: cd rom
Egyéb: lan, magyar billentyűzet
Állapot: használt, tesztelt, tökéletes működés, akku rossz, laza zsanér, minimális karcok vannak, igazi retro fíling : )
Töltő nem jár a termékhez, de +2ec-íért tudunk hozzá adni, kérek mindenkit ne kérdezze meg külön a töltőt adom-e 2eft-ért, mert NEM!
Amennyiben a termék nem nyeri el tetszését, vagy másik terméket választ (csak személyes átvétel esetén), nem adunk negatív értékelést, és az aukciót újraindítjuk.
Garancia: 1 hét kipróbálás.
Áfás számla: Kérhető!
Nagyon fontos: Ha a terméket postán kéri, és bármiféle garanciális probléma merül fel az oda-vissza szállítás költségét a vevő állja! (ez alól kivételt képez a rajtett hiba, átvételtől számított 3 napon belül /a nem tetszik, nem ilyenre gondoltam stb... nem rejtett hiba/
A szám a hirdetés szövegében (ami zárójelben van), csak nekünk fontos hogy beazonosítsuk a terméket, mivel sok van, az aukcióhoz semmi köze.
---------------------------------------------------------
Nézze meg a további termékeinket is! KATT!
Postaköltség átutalás esetén(törékenyként): 2200Ft



Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-22 22:27
. !! thinkpad r31 retro notebook eladó (18) ! - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Fontos